Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiffon cake alla vaniglia
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 16 g di lievito in polvere per dolci (1 bustina)
Crema al latte
- 80 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova (da 60 g circa)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 596.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 91.2 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 76.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1u. 30min
Chiffon cake
4h
Pan di Spagna
1h
Chiffon cake al limone
1u. 30min
Chiffon cake alle fragole
1u. 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1u. 30min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake bicolore
1u. 30min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1u. 30min
Crema diplomatica
30min
Pasta biscotto
1h