Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiffon cake alla vaniglia
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 16 g di lievito in polvere per dolci (1 bustina)
Crema al latte
- 80 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 2 uova (da 60 g circa)
- 40 g di farina tipo 00
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 596.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 91.2 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 76.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crema diplomatica
30min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1 godz. 10 min
Chiffon cake cappuccino
1 godz. 10 min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake
4 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min