Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per biscotto
- 150 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi
- 3 uova
- 50 g di latte intero
- ½ limone, solo la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Crema pasticcera al cioccolato
- 4 tuorli
-
40
g di farina tipo 00
of 40 g di amido di mais (maizena) - 500 g di latte intero
- 85 g di zucchero
- 40 g di cioccolato fondente, a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 200 g di Alchermes
- 60 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 634.4 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 godz. 30 min
Turdilli calabresi
1h
Baci di dama alle nocciole
2u. 30min
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Colomba
9 Std.
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Chiacchiere
1 godz. 35 min