Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al limone
- 70 g di zucchero
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di latte intero
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 45 - 50 g di farina tipo 00
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
½
stecca di vaniglia, i semini
of 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Besciamella
15 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Besciamella (TM6)
15 min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Crema Bimby al cioccolato TM6 (senza zucchero)
30sa
Crema diplomatica
30 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.