Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.5 mg
Alternatieve recepten
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Graffe di Carnevale
4h
Arancini di Carnevale
4h
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4u. 20min
Maritozzo romano
11u.
Crescentine modenesi
11u.
Pesche dolci
2h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15min