Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.5 mg
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Panettone
6h 30 min
Cruffin (TM6)
4h 30min
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Chiffon cake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1 Std. 30 Min
Chiffon cake
4 Std.
Maritozzo romano
11h