Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Babà napoletana
8h
Babà napoletano
3h
Pastiera
15 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio salato
3h
Sfogliatelle frolle
2sa 30 dk
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Tortine paradiso
1h
Graffe di Carnevale
4sa