Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieni
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi
- 150 g di salame a tocchetti
- 100 g di ricotta di bufala, ben scolata
- 300 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 100 g di latte
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0 (forza W 260) + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 150 g di cime di rapa, precedentemente cotte
- 1500 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 285 kJ / 68.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 178.2 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerotti alla romana
55min
Cartellate
1h 5min
Panzerottini TM6
4h
Pucce
7 godz.
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h