Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 400 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 550 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
Impasto
- 100 g di latte
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina tipo 1
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 556.3 mg
Alternatieve recepten
Tortine in vasetto
1h
Panini croccanti
24 godz.
Bombette di Carnevale ripiene
1h
La colomba perfetta
7h
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Rotolo al tiramisù
3 godz. 30 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Mezzelune ripiene
1h 30min
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.