Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 15 mg
Alternatieve recepten
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 godz.
Migliaccio
1h 30min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Struffoli
1h
Pastiera
15 Std.
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Chiacchiere
1h 35min