Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 21.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9 godz.
Pandoro TM6
15h 15min
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Panini arcobaleno
5 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Impasto base per pane
1h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1sa 20 dk
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Colomba
9 godz.
Bombette di Carnevale ripiene
1h