Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia, si semini estratti
of 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 197.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Pizza napoletana
9h
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Pan di Spagna
1h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Cigni alla crema diplomatica
2sa
Alberello di bignè con crema diplomatica
2sa
Millefoglie
5 Std.