Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 23.6 mg
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1h 45 min
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2sa
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Bignè con crema pasticcera
3sa
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Cigni alla crema diplomatica
2sa
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2sa
Millefoglie
5 Std.
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min