Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 23.6 mg
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Tartellette con crema al limone
4ωρ.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pan di Spagna
1h
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Bignè con crema pasticcera
3h