Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 250 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
Crema
- 30 g di amaretti
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di zucchero
- 170 g di yogurt greco bianco
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina ai cachi
- 500 g di cachi mela, la polpa a pezzi
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 30 g di zucchero di canna
- 5 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Tartellette con crema al limone
4h
Crema mascarpone al limone senza uova
10min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Pan di Spagna
1 Std.
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Cheesecake al cioccolato
9h 30min
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min