Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di tuorli (5 tuorli circa)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Millefoglie
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 45.7 mg
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2sa
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2sa 30 dk
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 dk
Crema diplomatica
30 dk
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min