Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Natrium
- 17.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1 Std.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Crema mousseline
1 Std.
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Millefoglie
5 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.