Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Natrium
- 17.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Pan di Spagna
1 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Tronchetto al tiramisù
4h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema diplomatica
30 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h