Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema
- 300 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Bomboloni croccanti
- 45 g di burro a tocchetti
- 50 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 85 g di latte intero
- 55 g di acqua
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 5 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina di forza
- 150 g di farina tipo 00
- 500 grammo olio di semi di girasole
Caramello
- 2070 g acqua
- 250 g di zucchero
- 1 cucchiaio di glucosio
- 1 cucchiaino di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2835.9 kJ / 678.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 106.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 333.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Bignè con crema pasticcera
3h
Chiacchiere allo yogurt
1h 5min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Ravioli ai funghi porcini
3h
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Cullurielli cosentini
4h 30min
Pasta sfoglia
3 godz. 40 min