Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieni
- 30 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
-
300
g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
of 300 g di scamorza intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm) - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 100 g di salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 160 g di peperoni misti (gialli e rossi)
- 120 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
Impasto
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 1400 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 124.9 kJ / 29.9 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 60.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.3 mg
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia barese
2h 55 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Panzerotti
5h
Pettole pugliesi
3 godz.
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Pucce
7 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotti romani
1h 10 min