Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 500 g di latte + q.b.
- 500 g farina per pane
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio (peso sgocciolato)
of 100 g di prosciutto cotto (peso sgocciolato) - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio di aceto di vino
- 1 cucchiaini rasi di sale
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- 100 g di pomodori, a fette
- 2 uova sode a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia tramezzino
2h 5min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Cordon bleu
30min
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Rotolo al prosciutto e formaggio
55 Min
Occhi di bue
1 Std. 40 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min