Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 (almeno W 300)
Impasto
- 250 g di acqua fredda
- 2 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 10 g di sale
Farcitura e terminare la preparazione
- 50 g di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 50 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza napoletana
9 Std.
Baguette francese (TM6)
5h
Pane in padella
18h
Lievito madre con farina di segale
96u. 20min
Impasto base per pane
1h
Panini di patate
20h
Pane morbido di farro
19h
Pane di patate e noci
21h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min