Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 555.6 mg
Alternatieve recepten
Pane siciliano
2h 45 min
Mafalde siciliane
2h 15 min
Muffolette
3 Std.
Cassatelle pasquali
2 godz. 50 min
Tetù
1óra 50p
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Mignolata
3h 30 min
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Sfinciuni
3h 30 min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min