Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2 Std.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Crema mousseline
1 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Cestini di crema e frutta
3 Std.