Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Crema chiboust
1h
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema mousseline
1h
Crema diplomatica
30min
Bignè con crema pasticcera
3h