Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fantasia di nocciole
1h 35min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3sa
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50 min
Panna vegetale
6 Std. 10 Min
Pan di Spagna
1h 50 min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4sa 15 dk
Profiteroles al limone
1h 45 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1sa 20 dk
Alberello di bignè con crema diplomatica
2sa