Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina tipo 00 (W180)
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Impasto per pizza
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W380)
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 10 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 1370 g di acqua (di cui 120 g fredda)
- 5 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1258.9 kJ / 300.9 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 481.1 mg
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Parigina
3 godz. 30 min
Danubio salato
3sa
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2sa
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Tortano speck e fontina
2sa
Taralli sugna e pepe
4h
Graffe di Carnevale
4h