Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di verdure miste a pezzi o ritagli di verdura (es. bucce di carote, sedano)
- 2 cipolla, con la buccia, a metà
- 100 g di funghi freschi a pezzi
- 2 - 4 spicchi di aglio, con la buccia
- 2 - 4 di foglie di alloro secche
- 20 grani di pepe nero
- 4 rametti di timo fresco, interi
- 4 rametti di rosmarino fresco, interi
- 3000 g di acqua
- 4 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 3000 g
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 8930.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne e verdurine
30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1h
Gnocchi di patate (senza uova)
1 Std. 40 Min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16 Std. 50 Min
Brodo vegetale
1h
Brodo di gallina
4u. 10min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 godz. 20 min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4u. 15min
Brodo di manzo
3 godz. 50 min