Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 118.8 g
- Vetten
- 58.8 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 2223.4 mg
Alternatieve recepten
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1sa
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Contorno di patate americane speziate
45min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1sa 40 dk
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Asparagi fritti con salsa olandese
1sa
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Nuggets di sogliola
40 dk
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Panna cotta alle pesche
3óra 15p