Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 118.8 g
- Vetten
- 58.8 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 2223.4 mg
Alternatieve recepten
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40 min
Stinco di maiale con patate
2h
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Olio piccante
1h 30min
Moddizzosu di patate
7h
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30min
Involtini di pollo con crema di funghi; Crostata ai fichi freschi (Bimby Friend)
1h
Fregola con le arselle
45min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Panada sarda
2j 55 menit
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3óra
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min