Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 118.8 g
- Vetten
- 58.8 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 2223.4 mg
Alternatieve recepten
Pizza caprese
9 Std.
Taralli alle cipolle
3h 30min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30 min
Cheesecake al melone
5h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30 min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Pizza carbonara
15h
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Canederli agli spinaci
2h 30 min