Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
Impasto
- 370 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 4 uova
- 60 - 70 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577.4 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1102.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'acqua
4 Std.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Salsa al cioccolato (senza lattosio, senza glutine, senza uova)
10 min
Pane al pomodoro
16h
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Menù: Involtini di sogliola agli agrumi, spinaci; frittelle con composta di frutti (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2h 40min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Impasto per pane veloce
45min