Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate a pasta gialla, sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di provola affumicata a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184.6 kJ / 283.1 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Omelette verdure e formaggio
30min
Focaccia di patate in padella
1h
Frittelle di patate aromatiche
45min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Ghirlanda di Natale
4h