Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
of 100 g di prosciutto crudo, a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 - 150 g di burro
- salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2915 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 35.9 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1057.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo con pollo al miele con pesto
45 dk
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Pollo speziato con Tabbouleh
Keine Bewertungen
Moddizzosu di patate
7 Std.
Fairy bread (Pane fatato)
7 Std.
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20 Min
Toffee al caramello salato
1 Std. 45 Min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2 Std. 30 Min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6hod.
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Pastiera salata
2 Std.