Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 40.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Bocconcini di carote e patate
40p
Filetti di salmone con patate e zucchine (TM6)
1 Std. 15 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Rotolo ai piselli
50 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Frittelle di patate aromatiche
45min