Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 40.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Pane al pomodoro
16h
Baguette pancetta e provolone
5u. 30min
Crescia alla maceratese
3 Std.
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Rustici alla carbonara
1u. 30min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Torta salata funghi e patate
1u. 30min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1u. 30min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min