![Hosomaki (Modalità cuoci riso) Hosomaki (Modalità cuoci riso)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2561921-6B25-4167-8DC9-7EFCDC0759B7/Derivates/F6D16425-D812-49D1-BA68-F237296CF079.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 560 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (optioneel)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10 godz. 30 min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25 min
Sushi di verdure raw
8 Std. 30 Min
Sushi allo spada affumicato
55 Min
Cottura del riso jasmine
35min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Cottura del riso basmati
35min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 Min