Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
of 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
of 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1322.5 mg
Alternatieve recepten
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Sartù di riso
1h 25 min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1h 30 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Gattò di patate
1h 30 min
Gattò di patate
1h 30 min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1h
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.