Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
of 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
of 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1322.5 mg
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2h
Pesto alla trapanese
20min
Frittelle di agretti
2h
Gattò di patate
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta ‘ncasciata
1h 55 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min