![Peoci gratinati Peoci gratinati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/246565A4-D21A-4C27-B44F-43F263E7E948/Derivates/8ed35987-b423-4b1b-a485-67e5b8cc5e1c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 998.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5 Std.
Uova ripiene
40 min
Insalata di polpo mediterranea
4小时
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1 godz.
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min