Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 998.3 mg
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Champignon ripieni al forno
1h
Tiella barese
1h
Pepata di cozze
55 min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30 min
Ragù alla barese
4 Std.
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Scampi alla busara
35 min
Frittelle di gamberi
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min