Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2870 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo allo sgombro
45 min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4sa 10 dk
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 godz. 45 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Linguine ai gamberoni
30 min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 godz.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.