Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di costine di maiale a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 100 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 180 g di salsiccia di maiale affumicata a fettine (5 mm)
- 120 g di passata di pomodoro
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 250 g di cavolo cappuccio bianco a listarelle (5 mm)
- 60 g di pasta secca tipo penne rigate
- 540 g di ceci in scatola (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3308.4 kJ / 790.7 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 1855 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 godz.
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Spezzatino di reale alle olive
1 godz. 20 min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 godz. 30 min