Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 uova
- 600 g di funghi surgelati con e scongelati, porcini non scongelati
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato e senza l'anima
- 350 g di salmone in scatola (peso sgocciolato)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2374 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tisana depurativa
25min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Riso con piselli e ragù
50min
Insalata estiva di mezze penne
35min
Riso basmati, fave e piselli
1sa 30 dk
Insalata di riso basmati
55 min
Insalata di riso e verdure
30 dk
Riso con gamberi e verdure
30 dk
Insalata di riso con zucchine e menta
30 dk
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Riso ai frutti di mare
1h 40min