Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3803 kJ / 909 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla puttanesca
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Tagliatelle ai funghi
1h
Maccheroni alla chitarra
50min
Amatriciana con cozze
55min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min