Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3803 kJ / 909 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2u. 40min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Pizza e minestra
1h 30min
Vermicelli di scammaro
30min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min