Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3803 kJ / 909 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 λεπτ.
Penne all'arrabbiata
20 λεπτ.
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Ragù alla barese
4ωρ.
Pennette all'arrabbiata veloci
20 λεπτ.