Tiella barese
TM5 TM31

Tiella barese

3.8 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 1000 g di cozze fresche pulite
  • 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
    of 20 g di pecorino grattugiato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3083.6 kJ / 737 kcal
Eiwitten
35.6 g
Koolhydraten
89.1 g
Vetten
23.2 g
Verzadigd vet
3.7 g
Vezels
2.6 g
Natrium
2.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten