Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1273.8 kJ / 304.5 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 Min
Frittelle di bietole
45 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Frittelle di agretti
2h
Contorno di friggitelli
30 Min
Insalata di fave e pancetta
30 Min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min