Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di farina
- 70 g di pangrattato
- 3 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di patate, sbucciate, a cubetti (1,5 cm)
- 4 sovracosce di pollo senza pelle
- 30 g di burro, in piccoli pezzi
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 150 g mozzarella, in cubetti
- olio per friggere q.b.
Salsa piccante
- 200 g olio di semi di girasole
- 40 g di cipolla rossa
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di sriracha
- 2 pizzichi di pepe
- 3 pizzichi di sale
- prezzemolo fresco tritato, q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 81.3 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Risotto alla carbonara
2h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Torta estasi
45min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1h 10min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h