Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di carne di maiale, magra, senza nervi a pezzi (2 cm)
- 100 g di polpa d'agnello a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di melanzane a tocchetti (2 cm circa)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2304.5 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 593.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 dk
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Spaghetti al tonno
40min
Pasta alla Norma leggera
1h
Pasta sfoglia veloce
2sa
Polpette di pane di mais
1 godz. 10 min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 dk
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2sa