Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di carne trita di manzo
- 350 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 120 g di vino rosso
- 450 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 750 g di pasta secca tipo paccheri
- 105 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 2 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Cestini con crema alla zucca
2sa
Uova sode colore giallo
55min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10 min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2sa
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3sa
Banane con salsa al cocco e cannella
30 min
Pizza del pastore
5 Std.
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Pasta gratinata
50 min