Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cecapreti
- 500 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ragù
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di maiale
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a cubetti
- 40 g di grappa
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 250 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pecorino romano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3593.1 kJ / 858.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 613.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1h 40min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Pasta alla bagossa
50min
Bucatini all'amatriciana
45min
Sformato di noodle
1h 30min
Anellini alla pecorara
2 Std.
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Calulu di pesce
50min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min