![Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7B9789F-B10B-43C4-B501-5DF3E3DBFF4C/Derivates/26C1C7E3-045F-4A45-B0C9-C0F6DB9C83F1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole, spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta, tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 200 g di piselli freschi, sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 19.1 g
Alternatieve recepten
Amatriciana con cozze
55 Min
Linguine con scampi al limone
20 分钟
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Spaghetti cozze e limone
55 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Spaghetti al polpo
1hod. 10min
Riso patate e cozze
1 Std.
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1小时 20 分钟
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 Std. 5 Min