Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole, spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta, tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 200 g di piselli freschi, sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 19.1 g
Alternatieve recepten
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Cuori in amor di rapa
2h
Astice in bella vista
1h 15min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Frittelle di gamberi
1h
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h