Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Ragù alla barese
4h
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Agnello al vino
40 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25sa 55 dk
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Strascinati al ragù di carne
2 Std. 40 Min