Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1小时 20 分钟
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Agnello al vino
40 Min
Minestra sudicia
5 Std.
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Millecosedde alla calabrese
1 Std. 30 Min
Sagne chine
1h 40min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Ravioli luganega e porcini
2h