Agnello cacio e uova
TM5 TM6

Agnello cacio e uova

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 60 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 800 g di piselli freschi
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 6 uova

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3929.3 kJ / 938.5 kcal
Eiwitten
29.2 g
Koolhydraten
22.6 g
Vetten
51.7 g
Verzadigd vet
20.1 g
Vezels
7.2 g
Natrium
1247.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten