Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1247.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lagane, ceci e vongole
30min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 Min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Alici ripiene
50min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Pasta choux al cacao
1h 10 min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.