Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1247.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Polpetti affogati
45min
Ragù alla barese
4h
Astice in bella vista
1h 15 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Spigole all'acqua pazza
30min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Pancotto con cime di rape
40min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Ravioli dolci di castagne
1h 10min