![Agnello cacio e uova Agnello cacio e uova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1AB4063C-C6D9-4C8F-8F9F-974B46ACCE68/Derivates/48bc047a-5969-4767-980a-ffed3a91348b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1247.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Anatra all'arancia
1h 35min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3ч.
Agnello in umido
1ч. 20 мин.
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2ч. 20 мин.
Riso patate e cozze
1 godz.
Babà napoletano
2h 45min
Cupola di pane con agnello e patate
2ч.
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1 godz. 10 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min