Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 tuorli
- 120 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Ripieno
- 140 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di latte intero
- 200 g di grano cotto
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 160 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 20 g di cedro candito a dadini
- 150 g di cioccolato fondente, in gocce
- 1 - 2 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1954.5 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 133.8 mg
Alternatieve recepten
Crostata torronata
20 Min
Crostata di castagne
2 Std. 30 Min
Cantucci bicolore
2 Std.
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3h 50min
Danubio salato
3 Std.
Frittelle di agretti
2 Std.
Tartellette con cioccolato e noci pecan
1 Std. 30 Min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Roccocò
2 Std.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 Std.
Pisellini e mais a vapore
Keine Bewertungen
Torta pinguino
1 Std. 30 Min