Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta bianca
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 25 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta rossa
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
Pasta verde
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2519 kJ / 602.1 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 96.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 82.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 godz.
Crostata con rose di mele
2h
Focaccia a bastone
5 Std.
Gelato veloce alle ciliegie
Geen beoordelingen
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 min
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1 godz. 30 min