Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Mousse formaggio e prosciutto
- 180 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di formaggio spalmabile light
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 8 fette di speck
-
rucola q.b.
of insalata valeriana q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 705 kJ / 168.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Cannelloni di carne
2 godz.
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Strüdel pere e cioccolato
1 godz. 40 min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1 godz. 30 min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2sa 30 dk
Rotolo al tiramisù
3h 30 min
Krapfen con crema pasticcera
4sa 20 dk
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min