![Tartine con gelatina Tartine con gelatina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cbc0aa6f4de6f5a028fba05174511e34/Derivates/c759ac2d187aa42e7ab2cd7d08931b1d8d308206.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 177.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai frutti di mare
45 min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min