Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 177.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1h
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3u. 50min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min