Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la buccia senza la parte bianca
- 120 g di latte
- 30 g di burro, a pezzi
-
15
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 1 tuorlo d'uovo
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- ½ mazzetto di aneto fresco
- 250 g di formaggio cremoso alle erbe
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- farina, per spolverare
- 250 g di salmone affumicato, in fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 535.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Danubio salato
3h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Mini plumcake Brie e lamponi
1 Std.
Nocciole tartufate
1 Std. 10 Min
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 godz. 20 min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1 Std.
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min