Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la buccia senza la parte bianca
- 120 g di latte
- 30 g di burro, a pezzi
-
15
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 1 tuorlo d'uovo
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- ½ mazzetto di aneto fresco
- 250 g di formaggio cremoso alle erbe
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- farina, per spolverare
- 250 g di salmone affumicato, in fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 535.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 Std. 30 Min
Corona pasquale al sesamo
1 Std. 45 Min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Impasto per pane veloce
45min
Treccia al latte
2h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Frollini salati al rosmarino
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Danubio salato
3 Std.