Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g di acqua
- 350 g di polpo fresco, i tentacoli puliti
- 10 olive nere denocciolate
- 15 pomodori datterino rossi e gialli a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- insalata valeriana
- 1 arancia, pelata la vivo e a spicchi
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 697.9 kJ / 166.7 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 299.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8sa
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di calamari
55min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min